tuvbakken 11, 7710 SPARBU
97118669
abthir@yahoo.no

Billigkroken

Vår egen lille Billigkrok
Åndelige løft

Guddommelig åndelighet
Denne åpningen hjelper oss å bli opplyst på et annet nivå enn vanlig opplysthet som er oppnådd ved å gjøre åndelig arbeid, åndelige åpninger, kurs, innvielser, meditasjoner, etc. Her kan en person begynner å finne sin egen indre guddommelighet og lære å leve for og med guddommelig åndelighet og dens sann opplysning.
100,-

Guddommelig Lykke til alle livets dager
Guddommelig lykke hjelper oss til å føle oss tilfreds i vårt daglige liv.
100,-

Hellige Beskyttende Energier
Denne sesjonen gir en ekstra sterk beskyttelse rundt oss. Den styrker kroppen, følelsene og også de ulike lagene i auraen. Ingen form for negativitet eller negative mennesker vil ønske å komme inn i energifeltet til din aura. Den vil også beskytte kropp, bevissthet og psyke.
100,-

Guddommelig Rens og Dyp Rensing
Denne økten renser sjelen, ånden, solgnisten, solstjernen og vår Totale opplysthet, i alle sine faser. Noen ganger sniker rusk seg inn på selv de mest finstemte nivåer, og det kan da være vanskelig å få rense alt på egenhånd eller til og med via profesjonell hjelp. Denne renisingen går gjennom alle de forskjellige auralagene, vår vibrasjon og vår frekvens. Også gjennom våre fysiske atoms minste lag, hvor vi har en vibrasjon i kvarkene. Selv tomrommene mellom våre atomer finstemmes og renses for feil og forstyrrelser. Tomrommet mellom våre atomer må være ren nok, for å kunne være i stand til å fungere som dem skal, som å kunne ta inn en annen dimensjon enn vår egen. Vår åndelige vekst, kunnskap, etc., må også renses. Noen ganger må selv åndelig kunnskap vi har åpnet oss opp for renses da dem kanskje har blitt litt urene, ofte siden vi noen ganger misforstår kunnskapen og kanskje gjøre gale ting med den.
100,-

Åpne tanker og kreativitet
Dette er for å skape en åpning for å gå videre. Den tar til seg og skaper nye måter for oss å tenke på, samt åpner opp for større innsikter. Denne sesjonen hjelper oss til å tenke klarere og hjelper oss med å vite hva som må gjøres. Åpningen hjelper å sette igang vår kreativitet og kunstneriske evner. Påvirker også stemmetone og klang på en positiv måte.
100,-

For å lykkes og være sterk
Dette er en ypperlig energi å motta når man ønsker å lykkes, gå fremover eller bli sett og anerkjent på jobben, i forholdet, med sine barn, i hverdagen, etc. Denne er også bra om man føler seg nede eller har krasjet psykologisk.
100,-

Strålende Beskyttelse av Hellig Lys
For å lyse opp og fjerne det mørke, eller grå og kjedelige i hverdagen. Er som å gi livet selv en livs injeksjon av lys og styrke.
100,-


Nyhet! Englekroken.

Englevelsignet Lykke og glede. 100,-

EngleKjærlighet og lys. 100,-

Engleharmoni til hverdagen. 100,-

Englenes Familielykke for ny styrke til og i familien. 100,-

EngleBeskyttelse. 100,-

EngleKraft og balanse til Kropp, Sjel og Ånd. 100,-


Alternativ Betaling:

* Du kan også Bestille time med VIPPS!
Send beløp til mobil nr: 97118669 (app kan lastes ned her: vipps.no)
Legg da gjerne til Fullt navn og tjenesten du vil bestille, eller send oss en melding!

* Sett inn til vår konto via nettbank? Vårt Kontonummer: 0539.59.88583