tuvbakken 11, 7710 SPARBU
97118669
abthir@yahoo.no

Butikk

Våre Åndelige tjenester

Fjernhealing en hel dag
En hel dag med fjernhealing for veien videre, her bruker vi mange av våre åndelige teknikker for å hjelpe deg på alle mulige måter i samarbeid med universet og livet selv. Her jobber vi mye med dine ønsker og behov, med et mål om at du skal få en åpen, lys og harmonisk fremtid.
500,- for en hel dag


Initieringer
1: Initierings Åpning for ny forståelse som lar deg vokse mot din form av åndelig opplysthet og åndelig fullbyrdelse. 300,-

2: Åndelig Åpnings Initiering for å virkelig åpne opp vår åndelighet på en sterk måte. 300,-


En hellig kjærlighets kraft healing
En healing med en helt spesiell hellig kjærlighets energi.
300,- for en hel dag


Oppgradering
En Oppgradering av vår frekvens og indre vibrasjon. Dette er den sterkeste formen for åpninger. 300,-


Rensing av skrap, skitt, svart magi og implantat
Ved rensing av skrap det blir mer flytende og til slutt luftig, og til slutt; det oppløser seg helt ingenting.
+ Trauma rensing
Trauma kan komme fra dette livet eller tidligere liv. Et trauma er som et klistremerke som trekker til seg nytt skrap og nye dårlige erfaringer. Med denne rensingen av traumer blir det mer flytende og til slutt luftigere, senere løser det seg opp helt til ingenting.
400,-


Seremonielle oppgraderinger
Det er 3 av disse oppgraderingene og Hver oppgradering er på 50.000 Steg. Så sammen blir det 150.000 Steg. De seremonielle Oppgraderingene blir ikke utført for å åpne blokkeringer, men i stedet blir dem gjort for å utføre rene oppgraderinger. Dette er alltid det sterkeste og absolutt beste man kan gjøre for sin åndelig utvikling.

Personens totale frekvens og vibrasjon endres så mye at personen blir mer finjustert og kan derfor ta inn mer lys. Avstanden mellom atomene blir renset og fylt med lys. Personens bevissthet vil også bli renset. Med dette nivået av rensing, blir det lettere for noens bevissthet for å få tilgang til høyere Innsikter.

De 50.000 Stegs seremonielle oppgraderingene kan gjøre og gi mer enn bare det! De seremonielle oppgraderingene bygge også en bro mellom oss mennesker og det guddommelige, den hellige og noe som er så «enormt» mye større enn alt dette.

Steg 1 – 50.000 Steg – 600,-


Steg 2 – 50.000 Steg – 600,-

Steg 3 – 50.000 Steg – 600,-


Nærhealing med 3 gratis fjernhealinger 500,-
Ta kontakt for bestilling!Se også våre healingpakker og besøk gjerne også vår egen lille billigkrok side for enda flere tjenester! Eller ta kontakt for å få et helt eget tilbud tilpasset dine behov!


Alternativ Betaling:
* Du kan også Bestille time med VIPPS!
Send beløp til mobil nr: 97118669 (app kan lastes ned her: vipps.no)
Legg da gjerne til Fullt navn og tjenesten du vil bestille, eller send oss en melding!

* Sett inn til vår konto via nettbank? Vårt Kontonummer: 0539.59.88583