Tuvbakken 11, 7710 Sparbu
97 11 86 69
abthir@yahoo.no

The Board of Knowledge

Åndelig energi arbeid og kurs

The Board of Knowledge er en av de eldste og sannsynligvis den mest effektive måter å hjelpe andre mennesker med deres åndelige utvikling. Når The Board of Knowledge blir gitt til noen, så søker det individuelt etter hver persons potensial og mulighet, for en vellykket og harmonisk åndelig åpen fremtid. Det spiller ingen rolle hvilke åndelige interesser, personen man arbeider med har, eller ikke har. De utvikler på den måten som er best for dem og vi skal ikke komme med forslag eller veibeskrivelser for å forme deres åndelighet, hver person har sin egen unik vei å gå. The Board of Knowledge kan gis til alle og når alltid frem til alle.

Det er viktig å forstå at The Board of Knowledge ikke er healing, selv om det er på en måte virker som det helbreder et ødelagt eller ulykkelig liv. The Board of Knowledge leder folk mot den rette veien, som passer deres egen tro, forutsetninger og mer. Den leder mildt mennesker, som har gått seg litt vill, men også hjelpe dem som er helt trygge på sin vei.

I Universell Hvit Tids Healing og selv andre åndelige arbeid, spør man vanligvis sin klient eller en potensiell kunde, om man får jobbe med dem. Når du arbeider med The Board of Knowledge er ikke det nødvendig. Det er fordi at The Board of Knowledge arbeider på nivåer som vi ikke kan forstå. Dens kraft går dit den skal og gjør de endringene som passer helt for den som mottar. Om The Board of Knowledge skulle bli sendt for «tidlig», før at åndelige endringer skal skje, da venter tegnet/tegnene til det perfekte tidspunktet i personens liv.

Den som utdanner seg og deretter utøver The Board of Knowledge kalles for en giver, bare fordi at man gir. Og man gir virkelig med hjerte og sjel . Klienten kalles for mottaker, nettopp fordi at den mottar. Sesjoner med the board handler om at giveren gir, et eller flere tegn, etter et system, der giveren til å begynne med bruker en mal med 36 tegn. På det første kurset lærer eleven seg å jobbe med to slike maler, med totalt 72 tegn. Totalt finnes det fem maler. Alle tegnene kan kombineres med hverandre og gir deretter ytterligere muligheter. Det finnes også mellomliggende tegn som kan aktiveres ved hjelp av giveren. Dette kalles blant annet for å blande tegn, man til og med gjøre en fusjon\sammensmelting av to spesifikke tegn, for å skape et tredje tegn.

På en sesjon vises riktig tegn for giveren og blir så gitt til mottakeren. Sesjoner kan utføres individuelt ved et fysisk besøk hos giveren, men også på avstand. Større grupper kan også få tegn og det blir selv da også individuelt. Dette læres ut etter en klasseundervisning og blir sendt via epost, som en del 2 og en del 3 av The Board of Knowledge, for kurs 1 og 2. Dette er ofte inkludert i prisen på det første kurset.

Alt kan bli gitt tegn fra The Board of Knowledge, til og med alle typer dyr, trær, hav, steiner, åkre, etc. Man kan også arbeide med sine guider, åndelige leder, skytsengler, erkeengler, mestere, sin egen Gud (hvis man er troende), etc.

På det første kurset lærer eleven seg brett 1 + 2, eller board 1 og board 2 som vi sier og dermed totalt 72 tegn. Ved kurset blir eleven først og fremst en giver, men etterhvert kan man jobbe med seg selv og for sin egen personlige åndelige utvikling. Likevel anbefaler vi lærerne ofte givere, nå og da, å henvende seg til en annen giver, for å motta tegn bare for opplevelsens skyld.

Her er et eksempel på hva som skjer når noen mottar The Board of Knowledge: Mottakeren setter seg foran giveren med lukkede øyne. En gjennomgående varm følelse oppstår og det blir som en litt mer kompakt stillhet i rommet. Kroppen føles avslappet og litt prikkende. Det kan føles som en tyngde letter fra hodet, eller at en trang lue tas av.

Noen sier: Vel hjemme følte jeg at ting var enklere å gjøre. Jeg gikk som på skyer og føler meg så glad. Jeg kunne nesten ikke vente til neste sesjon\økt, jeg ville ha mer og mer.

Alle opplever at noe har skjedd, noe stort. Noen mennesker opplever helt tydelig en ny nærhet til sine guider, en ny åndelig følelse og mer. Noen ganger må tegnet / tegnene få litt tid på seg, før mirakelet skjer. Så store ting skjer, selv om du bare får ett enkelt tegn. Og i og med det har man definitivt tatt et stort skritt videre i livet og åndeligheten.

board1-4-small