tuvbakken 11, 7710 SPARBU
97118669
abthir@yahoo.no

Ukens Åndelige Tilbud

Ukens Åndelige Tilbud


Tilpasset Fjernhealing
Denne uken ønsker jeg å tilby en tilpasset fjernhealing hvor du selv kan setter opp 3 ønsker for noe som du virkelig ønsker å få jobbet med. Dette kan være rensing, healing, balansering, en åndelig åpning eller en oppgradering.

Eksempel:
ønske 1:
Åpning av hjertechakraet.
ønske 2:
Åpning for å øke hjernekapasiteten.
ønske 3:
En healing til venstre arm.

Her er det du selv som vet beste hvilke ønsker du har, men jeg anbefaler likevel at du ta deg god tid og kjenner etter hva du virkelig ønsker.

Flere eksempler kan være:
healing for min frykt, healing for mine jobb relasjoner, healing for min økonomi, healing til øyne, rygg, kne, etc, balansering av mine chakraer og chakrastammen, rensing av aura, en åpning for livets vei, en oppgradering av min frekvens, en healing til min sjel, en healing til min ånd, en åpning av mine høyere chakraer, tredje øye, etc, en totalbalansering av de feminine og maskuline energibanane, en åpning for mer lykke, en åpning for sterkere indre kontakt, en rensing av kroppen for negative energier, en rensing av kroppens…m.m.

Har du allerede 3 ønsker kan du sende dem via epost\sms etter bestilling, så setter jeg opp din time så snart som mulig. (abthir@yahoo.no / 97 11 86 69)

Ser frem til en spennende uke med mange flotte ønsker, samt nye og positive energier til alt og alle!


Tilbud: 300,-
Tilbud utgått, følg våre nyheter for nye tilbud!
 

Velkommen til time!
Abthir
 

* Alternativ Bestilling:
Send 300,- via
– Vipps: 97118669
– Bankoverføring: 0539.59.88583
(Send gjerne sms etter bankoverføringen med «Fullt navn» og tekst «ukens tilbud»)