abthir@yahoo.no (24/7)
97 11 86 69 (18:00 - 20:00)

Fjernhealer og Avstandshealer

En Fjernhealer eller Avstandshealer er en som utfører healing på avstand!

Dette kan utføres via digitale medier, telefon eller bare ved at man setter opp en time for når det hellige energiarbeidet skal utføres!

Som Fjernhealere\Anstandshealere bruker Vi sjeldent digitale verktøy eller mobiler under våre fjernhealinger, da vi mener at disse skaper en viss støy og vi ser heller at den som bestiller, kan få sitte eller ligge og slappe av under våre timer.

Vi mener også at, jo mer man kan slappe av og ta det med ro, under en fjernhealing time, jo mer energi og kraft vil den som skal motta, kunne ta inn.

Fjerhealing er bra for Alt og Alle!
Det er på mange måter et verktøy som brukes for å få frem positiv energier. Det gjelder for både kropp, psyke, følelser, åndelighet, arbeid, relasjoner, tanker, vilje, motivasjon og mye mer.
Det betyr også at en Fjernhealer Alltid vil anbefale, at vi tar til oss så mye positiv energi som mulig og at vi kan bruke healing, selv om vi ikke er syke!

Fjernhealing åpner opp Mye for den som mottar. Samtidig kan fjernhealing hjelpe oss med å tre mer naturlig fremover, på livets vei, tiltrekke oss mer positive energier og rense våre negative tanker, m.m.

.

Ta vare på deg selv!
Skap positive energier og ta gjerne alltid noen små øyeblikk med stillhet og ro.

NB! I tillegg til å anbefale Fjernhealing, så anbefaler vi også at alle snakker med fastlegen sin!
Det er noe som alle må gjøre om dagens situasjon påvirker hverdagen eller livskvaliteten på en negativ måte!

.

.

.