abthir@yahoo.no (24/7)
97 11 86 69 (18:00 - 20:00)

Oppvåkningsbrev

Oppvåkningsbrev 1

Åndelighet

‘Å skinne sterkt av kunnskap, visdom, godhet, glede, lys og kjærlighet.’

Åndelighet er en del av alt og kan vekkes gjennom en indre forståelse av energi. Veien er lang og murer må brytes ned, men alt befinner seg likevel alltid her og nå. Gjennom erfaring, tanker og følelser må vi se vårt indre lys og det indre lyset til alt og alle rundt oss. Alltid dypere og sterkere, som en blomst i vekst, fra et frø til en rot, til stilkens lange stamme og til slutt blomstringens vakre åpning.

‘Vi er mennesker som lever på Jorden blant levende og tenkende vesen, dyr, fugler og havdyr. Selv om ikke alle identifiseres som intelligente etc. er alle en viktig del av livet på Jorden. Naturen er også en levende del av vår planet og kanskje den viktigste foruten om Moder Jord selv, som også er et levende vesen. ‘

Et menneske vokser gjennom sin Tro og kan gjennom intuisjon og kunnskap oppleve og kjenne av Ur essensen, det guddommelige, livet, energier og krefter som er en del av vår skapelse. Det man kan komme i kontakt med er hva vi kan kalle ‘sannhet’ (i mangel av Jordiske ord som kan beskrive).

Som menneske må vi lære å kjenne av energier da energier styrer nesten alt av våre liv. Fra kroppens velvære, tankenes og følelsenes harmoni, vår sjel og ånds gnist og lys. Energier er også farger, lys og vibrasjoner i alle deres former, der en mangel av energi skaper ubalanse. Vårt inntak av energi får vi gjennom dagenes lys, mat, musikk\lyder, fargene rundt oss eller på oss osv. Noe av energiene skaper vi også selv gjennom våre sosiale liv med andre mennesker, dyr og naturen.

Vår evne til å ta inn energier er enormt stor. Gjennom meditasjon eller stillhet vil inntaket øke og ved å ta inn rent og hvitt lys, åpner vi våre energibaner mer og mer.

Blokkeringer som hindrer vårt inntak av energier kommer som oftest fra våre tanker, karma eller et trauma. Disse blir ofte som et klister som tar til seg mer og mer skrot og skitt. Vi må derfor også lære oss, som mennesker, å stå rene og frie. Med Hjertet vårt må vi derfor lære å tilgi og lære å leve i harmoni med nået.

Dette brevets Leksjon vil derfor være å kjenne og ta inn det sanne:
Mantra (si til deg selv minst 3 ganger):
‘Jeg er Vakker, Lys, Ren, Fri og Uskyldig’

Alt og Alle er en del av altet, alt og alle er unike, alt og alle trengs. Mangler vi bare en liten del, vil ikke altet lenger være altet og alt vil rase sammen som et korthus.

La det nye året bli oppvåkningens år og la oss mennesker skape fred og harmoni på vår kjære Moder Jord for Alt og Alle!

Månedens Tegn:
Bæres med seg for å høyne sine frekvenser.
Tegnet tegnes og bæres med seg i noen dager.
Også god trenging for å lære å kjenne av energier, se og oppleve.

Godt Nyttår!
Lys og glede fra Abthir

.

.

.