abthir@yahoo.no (24/7)
97 11 86 69 (18:00 - 20:00)

Erklæring om bruk av informasjonskapsler på abthir.no/.com

Lov om elektronisk kommunikasjon (Ekomloven) paragraf §2-7 b. regulerer bruk av informasjonskapsler.

Hva er informasjonskapsler?
Informasjonskapsler, ofte kalt cookies, er små tekstfiler som lastes ned og lagres på brukerens datamaskin når brukeren besøker et nettsted. Informasjonskapsler kan brukes til å lagre innloggingsdetaljer, huske brukervalg, gi mer relevante søkeresultater eller samle inn og analysere statistikk om bruk av nettstedet.

Informasjonskapsler er nyttige både for eieren og brukeren av nettstedet. Tjenestene på nettstedet kan tilpasses og gjøres sikrere og mer brukervennlige ut fra informasjonen som lagres. Informasjonskapsler gir viktig informasjon for å kunne utvikle tjenestene.

De fleste nettlesere aksepterer informasjonskapsler automatisk som standard. Du kan selv velge å endre innstillingene i nettleseren slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert.

Informasjonskapsler og abthir.no og abthir.com
Som eier av nettstedet abthir.no og abthir.com samler og lagrer IKKE Abthir Alternativ Behandling på informasjon. Dette er informasjon som f.eks. IP-adresser, hvilke type nettleser man bruker, dato og tidspunkt for besøk. Men informasjonen vil ligge på webhotell/wordpress i en kortere periode.

Innsamlet informasjon brukes vanligvis til å analysere antall side-visninger, trender og bruk, slik at nettsidene og tjenestene kan sikres, forbedres og tilpasses brukeren.

Samtykke
Ved å besøke abthir.no/abthir.com, samtykker du til at informasjonkapsler lastes ned og lagres på din enhet. Du kan selv velge å endre innstillingene i nettleseren slik at informasjonkapsler ikke aksepteres.

.

.

.